Awake - 2007

În timpul operaţiei, mai mult de 60.000 de oameni, în fiecare an, rămân conştienţi în ciuda anesteziei, simţind fiecare incizie însă fiind paralizaţi şi incapabili să reacţioneze. Acest lucru i se întâmplă lui Clay (Hayden Christensen) în timpul unei operaţii deschise pe inimă.
Pentru a scăpa de durere, Clay trăieşte o experienţă spirituală în care reuşeşte să descopere intrigi cutremurătoare în legătură cu cei din jurul său. În acelaşi timp, iubita sa Sam (Jessica Alba) are şi ea de înfruntat anumite obstacole şi trebuie să ia decizii importante ce pot să influenţeze viaţa lui Clay.
Pe lângă cele două personaje principale un rol important în film îl are şi mama pacientului (Lena Olin) care nu este deloc de acord cu relaţia fiului său precum şi doctorul care îl operează (Terrence Howard), acesta fiind un bun prieten al lui Clay.



Awake - trailer


Producătorii filmului au avertizat că acesta va schimba lumea medicală aşa cum filmul "Jaws" a schimbat turismul de pe litoralul american.

Awake
Producţie: USA, 2007
Gen: Drama / Thriller
Regia: Joby Harold
Distribuţia: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard
Descarcă aici ---> Subtitrare Awake

Publicat de Kralizec © ST subs.ro TEAM
[sursa: cinemarx.ro]


Comentarii pe forumul subs.ro

PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]