Lady Georgie - 1983

Georgie este o serie manga scrisă de Mann Izawa şi ilustrată de Yumiko Igarashi.
Seria a fost adaptată în 1983 într-o serie anime tv, Lady Georgie, de Tokyo Movie Shinsha şi are 45 de episoade.
Povestea se învârte în jurul unei fete pe nume Georgie, care descoperă că familia ei nu era familia ei adevărată. Povestea progresează cu căutarea familiei reale dar în acelaşi timp şi cu triunghiul amoros dintre ea şi cei doi fraţi adoptivi ai ei, Abel şi Arthur.
Georgie locuia în Australia împreună cu familia ei adoptivă. Ea a observat ceva ciudat la familia ei şi anume faptul că toţi aveau părul negru şi ea blond. Mama ei adoptivă nu o prea agrea şi de aceea când a mai crescut i-a zis că nu face parte din familie. O brăţară din aur este singurul indiciu referitor la trecutul ei. Până la urmă află indicii despre adevăraţii ei părinţi, şi anume că erau britanici. Cei doi fraţi o însoţesc la Londra ca să o ajute să afle lururi despre trecutul ei. Dar cei doi fraţi se îndrăgostesc de ea.
Dar Georgie are două motive să meargă la Londra. Primul este să afle cine sunt părinţii ei şi al doilea să-l găsească pe cel care i-a furat inima în Australia şi a plecat la Londra.
Alături de fraţii ei adoptivi, Georgie trăieşte experienţa bunătăţii dar şi a cruzimii lumii reale din Anglia.



Lady Georgie - trailer


Lady Georgie
Producţie: Japan, 1983
Gen: Animation / Family
Regia: Kyosuke Mikuriya, Shigetsugu Yoshida
Distribuţia: Yuriko Yamamoto (voce), Eiko Yamada (voce), Hideyuki Hori (voce)
Descarcă aici ---> Subtitrare Lady Georgie

Publicat de scumpica © subs.ro Team

Comentarii pe forumul subs.ro

PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]