A Love (Sarang) - 2007

Lansat în 19 septembrie 2007 în cinematografele din Coreea, "A Love" s-a dovedit un succes de box-office, având încasări de aproximativ 2 milioane de dolari într-o lună de la lansare. Scenariul şi regia sunt semnate de cunoscutul Kwak Kyung-Taek, nimeni altul decât realizatorul remarcabilelor Chingoo (Friend) şi Typhoon.
Povestea este simplă şi emoţionantă, coerent prezentată. Un om luptă împotriva propriului său destin, pentru o iubire pură şi pentru supravieţuirea prin iubire. La vârsta de 10 ani, In-ho se mută cu familia în Busan. La şcoală ia apărarea unei fete, iar aceasta îl invită la aniversarea zilei sale de naştere. Entuziasmat, acesta se îndrăgosteşte de fată însă destinul face ca drumurile lor în viaţă să se despartă într-un mod tragic, fără a-i putea mărturisi naivul sentiment. Printr-o întâmplare, însă, peste 7 ani, destinul îi aduce din nou faţă în faţă. Dar viaţa nu este niciodată aşa cum ne-o închipuim, şi alte evenimente tragice vor schimba cursul acestei poveşti de iubire. Viaţa îţi oferă şanse, însă preţul ce trebuie plătit este, întotdeauna, unul foarte mare.



A Love (Sarang) - trailer

Un film senzaţional, cu multă tensiune, acţiune, cu o poveste de iubire prezentată pe etape (asemeni poveştii de prietenie din Chingoo), cu un scenariu perfect şi interpretare pe măsură. Îl recomand tuturor celor care vor să vadă un film pe care nu îl vor uita atât de uşor, plin de sensibilitate şi învăţăminte, chiar dacă e unul de acţiune, cu lume interlopă şi gangsteri lipsiţi de scrupule, prezentaţi mai realist ca niciodată. Un film de nota 10 şi o coloană sonoră pe măsură!

A Love (Sarang)
Producţie: South Korea, 2007
Gen: Action , Romance
Regia: Kyung-Taek Kwak
Distribuţia: Jin-mo Ju, Si-hyeon Park
Descarcă aici ---> Subtitrare A Love (Sarang)

Publicat de Cris999 © Asia Team România

Comentarii pe forumul subs.ro

PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]