The Water Horse: Legend of the Deep - 2007

The Water Horse: The Legend of the Deep este povestea unui băieţel singuratic din Scoţia, pe nume Angus MacMorrow, care îşi aşteaptă tatăl să revină de pe front. Povestea începe cu scena în care Angus aduce acasă un obiect magic şi misterios pe care l-a găsit pe plajă. Curând, el îşi dă seama că obiectul miraculos este un ou. Din ou va ieşi o creatură ciudată, pe care băiatul o va creşte şi cu care se va împrieteni: este vorba de "căluţul de apă", descins din vechile legende scoţiene.
Pe măsură ce Angus încearcă să-şi ascundă prietenul, pe care îl numeşte Crusoe, iar între ei se naşte o relaţie apropiată, băieţelul începe o călătorie iniţiatică, odată cu protejarea secretului, care dă naştere unei legende.



The Water Horse: Legend of the Deep - trailer

Producătorul, care a câştigat premiul Academiei de Film, şi echipa de efecte speciale care a lucrat la The Lord of the Rings au colaborat cu Revolution Studios, Walden Media (The Chronicles of Narnia) şi Beacon Pictures pentru a aduce pe ecrane acest film încântător.

The Water Horse: Legend of the Deep
Producţie: USA / UK, 2007
Gen: Adventure / Family / Fantasy
Regia: Jay Russell
Distribuţia: Bruce Allpress, Eddie Campbell, Ben Chaplin
Descarcă aici ---> Subtitrare The Water Horse: Legend of the Deep

Publicat de Kralizec © ST subs.ro TEAM
[sursa: cinemagia.ro]


Comentarii pe forumul subs.ro

PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]