Untraceable - 2008

Untraceable este un thriller inedit, o poveste plină de suspans în regia lui Gregory Hoblit (Primal Fear, Fallen).
Jennifer Marsh (Diane Lane), agent special FBI, munceşte din greu pentru a menţine un echilibru fragil între viaţa ei personală, de mamă singură şi slujba ca ofiţer de poliţie.
În fiecare noapte, din biroul din Portland, Oregon, Marsh navighează pe internet împreună cu partenerul ei, Griffin Dowd (Colin Hanks), luând urma fraudelor cu cărţi de credit sau a obsedaţilor sexual. La un moment dat, cei doi primesc un nou site înfiorător, www.killwithme.com
La început, site-ul pare îngrozitor de real, motiv pentru care cei doi parteneri încep să-l monitorizeze cu scopul de a-i stabili autenticitatea. Prima imagine înfricoşătoare pe care o vedem în filmul Untraceable este aceea a unei pisici răstignite pe o cursă de şoareci, iar creatorul site-ului îi pune pe vizitatorii acestuia să răspândească zvonul, în timp ce pisica moare lent, în faţa camerei de filmat.
O căutare asiduă pe internet dezvăluie o reţea de servere şi de utilizatori care fac imposibilă localizarea site-ului, dar dezvăluie şi faptul că ucigaşul momeşte agenţii cu indicii care indică Portlandul.



Untraceable - trailer

Următorul pas criminal apare atunci când un localnic este răpit şi ia locul pisicii iar odată cu această substituire apare o situaţie şi mai înspăimântătoare: cu cât site-ul este vizitat de mai multă lume, cu atât victima va muri mai repede. Incapabili să-i oprească pe vizitatori să acceseze site-ul, agenţii sunt nevoiţi să urmărească îngroziţi cum numărul vizitelor ajunge la cifra fatală…

Untraceable
Producţie: USA, 2008
Gen: Crime / Thriller
Regia: Gregory Hoblit
Distribuţia: Diane Lane, Billy Burke, Colin Hanks
Descarcă aici ---> Subtitrare Untraceable

Publicat de Kralizec © ST subs.ro TEAM
[sursa: cinefan.ro]


Comentarii pe forumul subs.ro

PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]