Jackass 2.5 - 2007

Johnny Knoxville şi echipa Jackass revin cu ghiduşiile lor extreme, în noul Jackass 2.5. Filmul, produs de Paramount, a costat 2 milioane dolari şi conţine scene care nu au fost incluse în Jackass: Number Two, dar şi materiale noi.
“Când am realizat Jackass: Number Two, am filmat mai mult decât pentru un singur film, aveam destul material pentru două filme. Acum avem ocazia să arătăm lumii şi restul materialului”, a declarat Jeff Tremaine, producător şi coproducător al Jackass, într-un comunicat de presă.



Jackass 2.5 - trailer


Jackass 2.5
Producţie: USA, 2007
Gen: Documentary / Comedy
Regia: Jeff Tremaine
Distribuţia: Johnny Knoxville, Preston Lacy, Bam Margera
Descarcă aici ---> Subtitrare Jackass 2.5

Publicat de Kralizec © ST subs.ro TEAM

Comentarii pe forumul subs.ro

PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]