Sugarhouse - 2007

Scenariul lui Dominic Leyton e, în fapt, o adaptare a propriei sale piese de teatru, “Collision”, aclamată de critică la prezentarea sa pe scena londoneză a Old Red Lion.
Tom este contabil. Şi-a pierdut toate iluziile, până şi dorinţa de a mai trăi. Rătăceşte pe străzile rău famate ale Londrei, în căutarea unei arme. Apoi îl întâlneşte pe D, un toxicoman, şi crede că poate obţine de la el ceea ce căuta. Brusc, însă, ei se trezesc într-un iraţional şi mortal joc de-a şoarecele şi pisica, pe urmele lor aflându-se un mafiot local, ce-şi caută arma dispărută.




Sugarhouse - trailer


Un film alert, plin de tensiune şi neprevăzut, în purul stil al filmelor englezeşti, a căror cale a fost deschisă de “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” a lui Guy Ritchie.


Sugarhouse
Producţie: UK, 2007
Gen: Crime / Thriller
Regia: Gary Love
Distribuţia: Steven Mackintosh, Ashley Walters, Andy Serkis
Descarcă aici ---> Subtitrare Sugarhouse

Publicat de Cris999 © subs.ro Team

Comentarii pe forumul subs.ro


PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]