Young Einstein - 1988

Povestea niciodată spusă a copilăriei lui Albert Einstein ne dezvăluie faptul că savantul a fost unicul copil al unor cultivatori de mere din Tazmania. Cu o minte sclipitoare şi o imaginaţie debordantă, tânărul Einstein descoperă cum să divizeze atomul în timp ce injecta bule de aer în bere. El porneşte spre Australia ca să-şi patenteze invenţia şi pe drum o întâlneşte pe geniala franţuzoaică Marie Curie, dar şi pe hoţul de patente Preston Preston.



Young Einstein - trailer

Comicul australian Yahoo Serious, specializat în satiră, nu numai că regizează şi interpretează rolul principal în această comedie nebunească, dar a participat şi la scrierea scenariului, adaptat după una dintre propriile lui povestiri. Tot el este şi coproducător, monteur şi cascador în acest film bizar.

Young Einstein
Producţie: Australia, 1988
Gen: Comedy
Regia: Yahoo Serious
Distribuţia: Yahoo Serious, Odile Le Clezio, John Howard
Descarcă aici ---> Subtitrare Young Einstein

Publicat de Ţuky69 © Clasic Team România
[sursa: cinemagia.ro]


Comentarii pe forumul subs.ro

PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]