Things We Lost in the Fire - 2007

Things We Lost in the Fire – produs de câştigătorul Oscarului, Sam Mendes şi Sam Mercer şi regizat de apreciata regizoare daneză, Susanne Bier – este o dramă despre doi oameni aduşi împreună de soartă.
Audrey Burke (Halle Berry) zguduită de vestea primită de la poliţia locală: iubitul ei soţ, Brian (David Duchovny), tatăl celor doi copii ai lor, a fost ucis într-un act de violenţă întâmplător. Ancorată în comfortul unei căsnicii de 11 ani, Audrey este răvăşită de moartea soţului. În mod impulsiv, ea se îndreaptă către Jerry Sunborne (Benicio del Toro), prietenul cel mai bun al lui Brian. Jerry este consumator de heroină, iar această dependenţă i-a distrus tot ce avea mai de preţ în viaţă. Rămânând fără casă, acesta este invitat de Audrey să locuiască într-una din camerele casei sale. Pe parcurs, Audrey descoperă că Jerry este singura persoană care o poate ajuta să depăşească pierderea suferită, iar Jerry, cu rolul neaşteptat în vieţile celor doi copii, găseşte puterea pentru depăşirea propriilor probleme.



Things We Lost in the Fire - trailer


Things We Lost in the Fire
Producţie: USA / UK, 2007
Gen: Drama
Regia: Susanne Bier
Distribuţia: Halle Berry, Benicio Del Toro, David Duchovny
Descarcă aici ---> Subtitrare Things We Lost in the Fire

Publicat de Kralizec © ST subs.ro Team

Comentarii pe forumul subs.ro

PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]