Mr. Magorium's Wonder Emporium - 2007

O poveste fantastică, plină de imaginaţie, despre puterea miraculoasă a credinţei. Imperiul Magic al Domnului Magorium îi prezintă pe Natalie Portman, nominalizată a Premiilor Oscar, pentru rolul din Closer; Dustin Hoffman, dublu câştigător al Oscarului; Jason Bateman, câştigător al Globului de Aur; şi pe nou-venitul de doar 10 ani, Zach Mills (Moş Crăciun 3, Hollywoodland).
Molly (Natalie Portman) este nesigura directoare a magazinului Mr. Magorium's Wonder Emporium, cel mai ciudat, mai fantastic şi captivant magazin de jucării din lume. Aici totul capătă viaţă, inclusiv magazinul însuşi, cu condiţia să crezi că acest lucru este posibil. Dar când domnul Magorium (Dustin Hoffman), proprietarul în vârstă de 243 de ani, îi lasă totul moşternire lui Molly, o schimbare ameninţătoare are loc în minunatul magazin de jucării.



Mr. Magorium's Wonder Emporium - trailer

Au existat mulţi inventatori ciudaţi, neobişnuiţi şi excentrici de-a lungul vremii, în poveşti sau filme, însă nici unul ca Edward Magorium. Acest auto-proclamat "impresar de jucării, un entuziast al minunilor şi un avid purtător de pantofi" are 243 de ani, dar, în afară de părul complet alb, abia dacă arată cu o zi mai bătrân de 65. Şi are tot atât de multă energie vibrantă şi entuziasm efervescent pe cât avea când a deschis prima oară porţile Imperiului său Magic, cu 114 ani în urmă, cu speranţa de a dărui fiori de emoţie, râsete şi minuni copiilor de toate vârstele.
"Pentru că personajul are 243 de ani, aveam nevoie de cineva care să joace această vârstă din sufletul său, din înţelepciunea sa, din experienţa sa de viaţă", îşi aduce aminte producătorul Richard Gladstein. "Şi aproape într-un glas am spus cu toţii: Atunci hai să-l aducem pe Dustin Hoffman". "A fost absolut uimitor să îl urmărim pe Dustin la lucru", comentează Helm. "Uneori, părea să fie în lumea lui, cumva sălbatic şi nebunesc şi ireal. Apoi, imediat, se întorcea şi se uita în ochii tăi şi puteai să îi vezi tot sufletul şi toată înţelepciunea. A fost cu adevărat impresionant. Şi cred că publicul va avea ocazia să îl vadă în acest film cum nu l-a văzut în toată cariera lui de 40 de ani. Este pur şi simplu uluitor".


Mr. Magorium's Wonder Emporium
Producţie: USA, 2007
Gen: Comedy / Family / Fantasy
Regia: Zach Helm
Distribuţia: Natalie Portman, Dustin Hoffman, Jason Bateman
Descarcă aici ---> Subtitrare Mr. Magorium's Wonder Emporium

Publicat de Kralizec © ST subs.ro TEAM
[sursa: cinemagia.ro]


Comentarii pe forumul subs.ro

PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]