Storm Warning - 2007

Un horror australian regizat de Jamie Blanks (Urban Legend şi Valentine), care vă va ţine în tensiune de la început până la sfârşit. Scenariul şi toate elementele acestui horror se regăsesc în alte sute de producţii americane anterioare, însă spre deosebire de multe dintre acestea, e un film reuşit. Un cuplu pleacă într-o mini-croazieră, singuri, cu o barcă cu motor, undeva în Australia. La un moment dat, vremea se strică, se întunecă, şi se apropie o furtună. Rătăciţi într-o zonă aparent pustie, pe o insulă cu o vegetaţie bogată, aceştia încearcă să-şi găsească un adăpost. Găsesc o fermă ce pare pustie, şi se hotăresc să caute aici un telefon. Dar lucrurile sunt departe de a fi aşa cum o arată aparenţele, iar când proprietarul fermei se întoarce acasă începe o luptă pentru supravieţuire în pustietate.



Storm Warning - trailer


Un thriller/horror antrenant, cu o subtitrare oferită în exclusivitate şi în premieră în România de site-ul http://www.subs.ro/ . Vizionare plăcută tuturor amatorilor genului, în mod sigur nu vor regreta nici un minut petrecut în compania acestui film.

Storm Warning
Producţie: Australia, 2007
Gen: Horror
Regia: Jamie Blanks
Distribuţia: Nadia Farès, John Brumpton, Robert Taylor
Descarcă aici ---> Subtitrare Storm Warning

Publicat de Cris999 © subs.ro Team

Comentarii pe forumul subs.ro


PICĂTURA CINEFILULUI - Psycho, 1960

Inspirat dintr-un roman de Robert Bloch, filmul redă cazul patologic al unui băiat care ucide travestit în mama sa moartă de multă vreme. Respectând o lege de fier a creaţiei sale, Hitchcock porneşte de la o aparenţă de normalitate sub care descoperă anormalul. “Cu Psycho am izbutit să-i dirijez pe spectatori ca şi cum aş fi cântat la orgă” (A. Hitchcock). “Construit ca “Infernul” lui Dante, în cercuri concentrice, din ce în ce mai strânse şi mai profunde, fiecare plan este o lecţie de regie prin precizia, rigoarea şi frumuseţea lui” (Ph. Demonsablon).





Psycho - antologica scenă "crima de sub duş" preluată de zeci de filme horror.

Publicat de Kralizec © subs.ro
[sursa: "Secolul cinematografului"]